| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | INFORORGANIZER | APLIKACJA MOBILNA | PRACA W INFOR | SKLEP
reklama
Jesteś tutaj: STRONA GŁÓWNA > Kadry > Wiadomości > Warsztaty z ekspertami Carrefour Polska - 26 maja i 2 czerwca 2015 r.

Warsztaty z ekspertami Carrefour Polska - 26 maja i 2 czerwca 2015 r.

Zapraszamy do wzięcia udziału w warsztatach z ekspertami Carrefour Polska, które odbędą się 26 maja w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i 2 czerwca 2015 r. na Politechnice Warszawskiej.

Studencie, zapisz się na warsztaty z ekspertami Carrefour Polska

Trwają zapisy na warsztaty realizowane przez ekspertów z Carrefour Polska w ramach Programu Edukacyjnego Smak Kariery, które odbędą się 26 maja w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz 2 czerwca na Politechnice Warszawskiej. Podczas warsztatów studenci oraz absolwenci uczelni partnerskich Programu będą mieli okazję zdobyć praktyczną wiedzę na temat zarządzania jakością oraz zarządzania biznesem franczyzowym w branży handlowo-spożywczej. Więcej informacji na temat warsztatów można znaleźć na stronie www.smakkariery.pl/warsztaty.

Celem obu warsztatów prowadzonych przez specjalistów z Carrefour Polska jest uzupełnienie wiedzy praktycznej młodych ludzi oraz przybliżenie im realnych procesów biznesowych i specyfiki pracy w branży handlowo-spożywczej. – Zależy nam na tym, by przedstawić uczestnikom warsztatów naszą codzienną pracę „od kuchni”, przybliżyć im procesy biznesowe i mechanizmy funkcjonowania naszej firmy oraz zaprezentować możliwości kariery i perspektywy rozwoju w Carrefour Polska - komentuje Justyna Orzeł, Dyrektor Zasobów Ludzkich w Carrefour Polska.

Spotkanie poświęcone zarządzaniu jakością, które odbędzie się we wtorek, 26 maja na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW jest dedykowane szczególnie studentom i absolwentom wydziałów: Nauk o Żywności, Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Inżynierii Produkcji oraz Medycyny Weterynaryjnej. Podczas warsztatów Menedżerowie pracujący w Dziale Jakości w Carrefour Polska przybliżą uczestnikom jak wygląda ich codzienna praca, zarządzanie jakością w branży handlowo-spożywczej, jakie są ścieżki kariery menedżerów z Działu Jakości, czy kompetencje pożądane w tym obszarze.  Podczas warsztatów z zakresu zarządzania biznesem franczyzowym, które będą miały miejsce 2 czerwca na Wydziale Zarządzania Politechniki Warszawskiej, uczestnicy dowiedzą się m.in. czym charakteryzuje się biznes franczyzowy, jakie są metody jego zarządzania, jakie są zasady funkcjonowania rynku handlowo-spożywczego na przykładzie dużej sieci handlowej, czy też jak wygląda ścieżka kariery i codzienne obowiązki pracowników Działu Franczyzy Carrefour.

Oba warsztaty przyjmą formę prezentacji połączonej z elementami dyskusji oraz burzy mózgów. Wstęp na warsztaty jest wolny. Zapisów na spotkania można dokonać poprzez rejestrację na stronie www.smakkariery.pl/warsztaty.

Warsztaty są organizowane w ramach Programu Edukacyjnego Smak Kariery realizowanego przez firmę Carrefour Polska przy współpracy z Polskim Stowarzyszeniem Zarządzania Kadrami oraz BFS Group. Patronami Programu są: Magazyn Agricola, Dlastudenta.pl, Kadry.infor.pl, Markapracodawcy.pl, Perspektywy.pl, Polibuda.info, Studentnews.pl oraz Radio Aktywne. Więcej informacji na temat Programu można znaleźć na stronie www.smakkariery.pl.

Porozmawiaj o tym na FORUM

reklama

Narzędzia kadrowego

POLECANE

PRAWO PRACY DLA RODZICÓW

reklama

Ostatnio na forum

Fundusze unijne

WYDARZENIA

Eksperci portalu infor.pl

Samorządowy Serwis Prawny

Serwis Kancelarii Ślązak, Zapiór i Wspólnicy dla jednostek samorządu terytorialnego

Zostań ekspertem portalu Infor.pl »