Znajdujesz się: Kadry » Forum

Forum

~odrzucony
niedziela, 28 październik, 2007, 15:13
Rozpoczął się nabór do policji
Nabór jest żenujący!nadal przyjmowani są ludzie po znajomosci, wiem o tym i mam na to dowody. ja nie zostałem niestety przyjęty, gdyż nie spodobałem się pani psycholog, któta na pewno też dostała się tam po znajomosci. Prawda jest taka, że lepiej isć do wojska , bo tam czekają z otwartymi rękami, na młodych, sprawnych fizycznie!
~wika
niedziela, 28 październik, 2007, 15:19
Odp: Rozpoczął się nabór do policji
Nie wierzę w to co piszesz. Służby mundurowe bardzo starannie dobierają kadrę. Jest to oczywiste. Szukaj pracy w innym resorcie. Powodzenia.
~wika
niedziela, 28 październik, 2007, 15:21
Nie wierzę w to co piszesz. Służby mundurowe bardzo starannie dobierają kadrę. Jest to oczywiste. Szukaj pracy w innym resorcie. Powodzenia.
~dd
poniedziałek, 29 październik, 2007, 21:43
Bez znajomości też się da! Ale psycholog to rzeczywiście pan i władca
~XYZ
wtorek, 30 październik, 2007, 08:07
do wojska!!???...BLEEEEEEEEEEEEEE
~rocky
piątek, 16 listopad, 2007, 10:27
jestescie po***ani to wszystko jest proste .jestescie slabi psychicznie
~rocky
piątek, 16 listopad, 2007, 10:29
jestem w kryminalnej i jest czadowo robie to co chcialem od dziecka i dostalem sie bez zadnych znajomosci
~rocky
piątek, 16 listopad, 2007, 10:31
a so do bab one sa tam nie potrzebne tylko ciagaja laski na sluzbach
~rocky
piątek, 16 listopad, 2007, 10:34
przez babe mozna dostac w lep nie dosyc ze musisz uwazac to jeszcze pilnuj jej
~rocky
piątek, 16 listopad, 2007, 10:36
znam przypadek jak dwie guly wyszly i zabrano im gnaty bron (kobieta oczywiscie)naprawde jest z nimi problem
~jason whoorhes
czwartek, 29 listopad, 2007, 13:40
Co ty gadasz słaby psychicznie? po dwóch minutach rozmowy, ta baba wie czy jestem słaby??? Od 10 lat ternuję sporty silowe, 7 lat kolarstwo, 3 lata boks to chyba nie jestem gorszy od tych bab co piszesz!! Ale z babami to faktycznie masz rację!!! Pozdro!!!
~ania
piątek, 4 styczeń, 2008, 16:34
ale palanty z was!!!!kobieta może być równie dobrą policjantką jak facet!!!!a laski to widać sam ciągniesz albo twoja baba frajerze!!!!
~-k-
wtorek, 22 styczeń, 2008, 10:08
zaliczenie wszystkich egzaminów i psychologa zalezy od przypadku może się uda albo nie. Dla przykładu na sprawnościowym zaszybka byłam za szybka a egzaminator za woly(bo za szybko wstawałam) dlatego kazał mi powarzać i niezmieściłam się w czasie. Nie poddam sie i bede powarzać;)
~xxx
poniedziałek, 28 styczeń, 2008, 12:30
do policji na bank dostaja sie ludzie po znajomości. Innego wytłumaczenia nie ma, skoro odrzucają ludzi juz po złożeniu dokumentów, które w pełni odpowiadają wymaganiom.
~kolo
czwartek, 31 styczeń, 2008, 11:02
policja ma chory system naboru i kierowania ludzi do poszczegolnych sekcji. nie preferuje w ogole ludzi z wyksztalceniem. jaki jest sens zeby prawnik zasuwal na poczatku w prewencji. odp - zaden. a druga przypadlosc polega na wymogu uregulowanego stosunku do sluzby wojskowej. ja z checia poszedlbym do policji ale niestety wojsko mnie trzyma. i tak mnie nie wezma ale rok trzeba czekac.pzdr
~aga
środa, 12 marzec, 2008, 15:19
czytam to wszystko i sama nie wiem... jeszcze nigdy nie startowalam do policji ale chce sprobowac w przyszlym roku. Czy ktos moze mi napisać czego jeszcze moge sie spodziewac?? i jak to wszystko wyglada??
~tomas
poniedziałek, 31 marzec, 2008, 15:15
to wszysko co piszecie to ma sens ja startowałem w zeszłym rou zaliczyłem wszystko ale oblali mnie na multiteście który jest nie do przejścia,bo to co oni na tym teście wymyślają to się w bani nie mieści
~tomas
poniedziałek, 31 marzec, 2008, 15:20
uwierzcie mi multitesu nie da się zaliczyć
~aga
poniedziałek, 21 kwiecień, 2008, 14:59
a co takiego było na tym multiteście??? napisz prosze!
~Piter king
piątek, 2 maj, 2008, 21:11
mam pytanko matura tez potrzebna do naboru???
~ilona
środa, 14 maj, 2008, 10:45
ja zdawałam w zeszłym roku i też oblałam na multi,bo pani psycholog się nie spodobałam,rzeczywiście dać jej tylko koronę i berło!Powiedziała,że test na komputerku przeszłam za***iście,można tylko pogratulować,a na rozmowie z nią było też spoko,ale nie musiałam dzwonić później by usłyszeć że nie zaliczyłam,bo wiedziałam że ona tam rządzi,a po tym jak ze mną gadała domyśliłam się że nie zaliczę:(
Wiadomo ,że jak taka Pani pisze notatkę w trakcie rozmowy to tak naprawdę napisze co chce,a my i tak nie wiemy w czym popełniliśmy błąd,za który rzekomo nie nadajemy się do policji.
Bez matury biorą tylko do prewencji!
~ewka 22
poniedziałek, 26 maj, 2008, 10:05
słuchajcie czy ktos z was ma te nowe pytania do polici bo sie ponoc zmienily chociaz ja tez zdawalam w tamtym roku i oblalam na multi
~Pimpek
poniedziałek, 26 maj, 2008, 12:19
Ta muszą mieć 30 % stanu kobiet naoglądały się W11 to do policji sie zachciało. Miałem przyjemność pracować z taką policjantką jak gość wyciągnął do niej nóż podczas interwencji to schowała się do radiowozu. I zostawiła mnie samego dobrze, że koledzy podjechali drugim trapezem. Napisałem na nią raport to jeszcze opier. zebrałem . Ale na szczęście już mi bab nie dają. Blokują one tylko miejsce chłopakom co się życia nie boją. Kobiety to nie serial tutaj paznokci się maluje, tutaj jest rzeczywistość.
~Pimpek
poniedziałek, 26 maj, 2008, 12:37
Ta muszą mieć 30 % stanu kobiet naoglądały się W11 to do policji sie zachciało. Miałem przyjemność pracować z taką policjantką jak gość wyciągnął do niej nóż podczas interwencji to schowała się do radiowozu. I zostawiła mnie samego dobrze, że koledzy podjechali drugim trapezem. Napisałem na nią raport to jeszcze opier. zebrałem . Ale na szczęście już mi bab nie dają. Blokują one tylko miejsce chłopakom co się życia nie boją. Kobiety to nie serial tutaj paznokci się maluje, tutaj jest rzeczywistość.
~kadróweczka
poniedziałek, 26 maj, 2008, 12:37
zgadzam sie z Pimpkiem,
mam dwie kolezanki policjantki, na szczęśćie obie juz pożegnały sie z mundurkiem i siedza jako cywilni pracownicy w biurze,
ludzie taka robota to dla facetów, pierwotnie juz do tego nie zostałyśmy stworzone, poplatało Wam się w główkach od tych serialów..... może zamiast tak do policji to na górnika startujecie, albo dozorce parkingu...... skoro macie nadmiar męskich hormonów heheheheeee
baba jest od garów i umilania życia rodzinie a nie do roboty na zmiany, z rzeszą facetów i do tego w terenie, baba może tylko rodzic zagrożenie w akcji !!!
~Pimpek
poniedziałek, 26 maj, 2008, 12:38
~kadróweczka
poniedziałek, 26 maj, 2008, 12:51
Pimpek nie powtarzaj sie czytałam to, co wynika z mojej wypowiedzi;
a 30% stanu kobiet to nie oznacza wcale że muszą one się znaleźć w interwencji, wystarczy że obsiąda biuro jako pracownicy mundurowi, tak będzie bezpieczniej dla wszytkich :)
~Pmpek
poniedziałek, 26 maj, 2008, 12:58
Tak jest przyjęte kobieta to biureczko, za biurkiem też siedzą policjanci czy *** wołowe. niech ida na pracownków cywilnych a facetom niech dadzą robotę. policja juz tak upadła że szuka już byle kogo.
~kadróweczka
poniedziałek, 26 maj, 2008, 13:03
zgadzam się z Tobę Pimpuś :))))))
~Pimpek
poniedziałek, 26 maj, 2008, 13:10
Na meczach jakoś w pierwszej linii też nie widziałem ich. a jak zadyma to stoją jak cipy przy drodze wstyd. Po co blokować etaty. Niech zmienią w-f więcej facetów sie dostanie a nie wyścigowych gęsi szukają. mój kolega 120 kg boksera za hiny nie przebiegnie tych głupot kiedyś była ławeczka. Na niego to by trzeba w 5 iść żeby uwalić niedźwiedzia, oprócz tego ma dwa fakultety. i co taka jest żeczywistość biorą szlam z ulic i ciagają za sobą tomfy bo są dla nich za cięzkie he he.
~pani psycholog
wtorek, 27 maj, 2008, 09:32
przeczytałam to wszystko i mam wrazenie ze pisza to jakies niedorozwoje zaden z was nie startowal i zaden z was nie pracuje w policji kity mozecie wciskac :)
~Paprotka
wtorek, 27 maj, 2008, 09:36
ja też przeczytałam.... i myślę że trzeba być debilem, żeby w ogóle chcieć być psem ...ale sądząc po wypowiedziach tych którzy chcą się tam dostać to brak słów... szowinistyczne świnie, tyle. pozdrowienia dla tych którzy zadzierają z policją, skaczą po radiowozach i gdzieś mają szyk munduru:)
~pan psycholog
środa, 4 czerwiec, 2008, 15:06
debilem? a to niby czemu? Może większość już z tego wyrosła, dojrzeli a ty co dalej rozróby itp. Chcesz to skacz po radiowozach zobaczymy dokąd to cię zaprowadzi. Może ci co chcą iść do policji chcą się rozwijać, coś zmienić a nie oglądać tą masakrę jak ludzie zabijają się nawzajem na ulicy, okradają innych albo boją się wyjść na ulice bo jakiemuś gościowi odwaliło i myśli że mu wszystko wolno. Widzę że Bozia tobie nie wiele rozumu dała ale to już twój problem. Gadacie tak na policje a jak co do czego przyjdzie to gdzie biegniecie z płaczem właśnie do nich!!!! Zastanów się nad sobą i nad tym co piszesz.
~pan psycholog
środa, 4 czerwiec, 2008, 15:30
debilem? a to niby czemu? Może większość już z tego wyrosła, dojrzeli a ty co dalej rozróby itp. Chcesz to skacz po radiowozach zobaczymy dokąd to cię zaprowadzi. Może ci co chcą iść do policji chcą się rozwijać, coś zmienić a nie oglądać tą masakrę jak ludzie zabijają się nawzajem na ulicy, okradają innych albo boją się wyjść na ulice bo jakiemuś gościowi odwaliło i myśli że mu wszystko wolno. Widzę że Bozia tobie nie wiele rozumu dała ale to już twój problem. Gadacie tak na policje a jak co do czego przyjdzie to gdzie biegniecie z płaczem właśnie do nich!!!! Zastanów się nad sobą i nad tym co piszesz.
~ilona
poniedziałek, 9 czerwiec, 2008, 11:51
wow! wreszcie ktoś nas tu broni:)jak można komuś podcinać skrzydła? jeżeli ktoś się chce gdzieś realizować to niech to robi i ma do tego jak największe prawo,ale żeby od razu obkładać błotem ludzi którzy chcą coś robić w słusznym celu.Jak by wszyscy tak podchodzili do życia to powinniśmy się położyć i czekać na śmierć,bo po co z domu wychodzić z założeniem że nikt nas nie obroni i sami debile łażą po mieście.
Nawet jeżeli się nie dostanę to cieszę się że będę tam startować po raz kolejny:)
Pozdrowienia dla ludzi z wiarą i siłą do walki:)
~Paprotka
poniedziałek, 9 czerwiec, 2008, 13:02
w życiu u was nie byłam, unikam jak ognia tych którzy myślą, że wolno im wszystko. znam prywatnie paru piesków, i lubię ich, ale po pracy... wiem jak dobrze się bawicie biorąc łapówki za mandaty i kiedy kopiecie niby kibiców, choc to często przypadkowe osoby. policjant w tym kraju to wstyd. może gdześ na świeci sa prawdziwi stróże prawa,choć nie wierzę... ale tutaj to banda łajdaków
~paulina
wtorek, 8 lipiec, 2008, 13:17
wszyscy nie macie racji! bede startować do policji i już:-)
~detektyw
niedziela, 13 lipiec, 2008, 01:22
odnośnie multitestu-przejść go może każdy kto ma normalnie poukładane w głowie(choć przyznam że niektóre pytania odbiegają trochę od rzeczywistości),gorzej z rozmową z panią psycholog,z którą trzeba się trochę pomęczyć.od niej zależy prawie wszystko.czekam właśnie na wynik takiej rozmowy,ale nie sądzę aby był pozytywny (dla mnie).myślę że to NIE ONI w głównej mierze powinni decydować kto spełnia kryteria aby służyć w policji,ale skoro już tak jest, to niech będą to psychologowie którzy rzetelnie do tego podchodzą.prawie co tydzień słyszy się w mediach o przypadkach nadużyć ze strony niektórych stróży prawa.czyżby błędne opinie psychologów?:-o
~aga
piątek, 1 sierpień, 2008, 21:02
hej niech mi ktoś poda stronę na której znajdę odp. do testów wiedzy
~detektyw
niedziela, 10 sierpień, 2008, 00:39
ludzie!!!!odpuśćcie sobie tę POLICJĘ.....poczytajcie sobie na WP jak nasza POLICJA robi w bambuko ludzi którym udało się przejść cały proces kwalifikacyjny od początku do końca.Sam test sprawności i wiedzy to bułka z masłem.Są tacy którzy mieli już szyte mundury,mieli wyznaczoną datę i miejsce stawienia się w konkretnej jednostce szkolenia a jednak pewnego dnia zadzwonił "głuchy telefon"i było po całej sprawie...Wiem coś na ten temat.Mnie brakowało już tylko sznurówek do butów.... :-[
~belf
poniedziałek, 11 sierpień, 2008, 22:41
układy były zawsze i będą. I tak niestety ludzie do czegoś dochodzą. Zarówno kobiety jak i mężczyzni mogą pracować w policji byle by chcieli pomagać ludziom. A niestety z tego co wiem to większość z nich idzie po pewną państwową miche, mając oczywiście w perspektywie rychłą emeryturę.
~SYNEK
wtorek, 12 sierpień, 2008, 14:17
rocky ty jestej jakiś po***any!!!!!!!! ja pracuje z kobietami w kryminalnym i są one bardo dobre policjantki
~123
wtorek, 12 sierpień, 2008, 14:39
Wcale nie potrzebują do POLICJI taka prawda... Kolega wszystko przeszedł i na samym końcu podpisał niby że jest zdolny do służy w POLICJI (oczywiście zdolny/nie zdolny, zaznaczali że jest zdolny) ale poprośli go aby wyszedł na chwile. Cieszył się że już na szkółkie pojedzie a jak go zawołali to mu podziękowali bo podpisał że jest nie zdolny do służby. A inny kolega się również starał do policji wszystko przeszedł tylko komisji lekarskiej nie ponieważ ma coś z sercem... Dziwne bo we wojsku był i te same badania miał robione i wszystko było dobrze... a na komsji ich niby że coś z sercem...

Również trzeba mieć wtyki żeby tam się dostać, bo za to inny kolega się dostał do policji a niby patrzą na wzrost a małego przyjeli...

Dziwne
~michael grant
środa, 20 sierpień, 2008, 21:33
JASNE, ZE NIE POTZREBUJĄ, TYLKO SYNKÓW I CÓRECZKI POLICJANTÓW LUB POCIOTKI. A BABY W POLICJI TO KOMEDIA. OSTATNIO BYŁ TAKI NUMER, ŻE SAM NACZELINIK MUSIAŁ ZAWIJAĆ KOLESIA, BO PODESŁALI MU DWIE BABY HAHAH
~Beata
czwartek, 21 sierpień, 2008, 10:02
wypowiedzi niektórych policjantów niezbyt dobrze o nich świadczą, wygląda że jest to środowisko zdemoralizowane
~Anka
piątek, 22 sierpień, 2008, 15:10
ja też zgodzę się z tym, że do policji dostają się ludzie po znajomości.. a jak sporządzają notatki służbowe to aż wstyd, mnóstwo błędów ortograficznych.. a Ci którzy nadają się zostają odrzuceni, bo np nie spodobał się pani psycholog, straszne ale prawdziwe, życie..
~Adrian
piątek, 22 sierpień, 2008, 15:15
w ogóle nie ma sprawiedliwości, śmieszne jest też to, że osoba z wyższym wykształceniem i np osoba po średnim w policji zaczynają od tego samego stopnia.. w Straży Granicznej osoba po studiach ma o kilka stopni więcej od takiej osoby po średniej, a wiąże się to z szybszym awansem.. Słusznie!!!
~Karolka
środa, 27 sierpień, 2008, 18:00
Hej, moj chłopak chce isc za rok do policji, czy rzeczywisice sa te testy wszystkie takie trudne???
Odpiszcie
~ola
wtorek, 30 wrzesień, 2008, 13:43
Pewnie kobiet do policji nie chcę prawie większość odlewa test sprawności fizycznej , nieliczne tylko zdają.ale aby tam się dostać tzreba mieć dobre plecy
~słonko
poniedziałek, 6 październik, 2008, 20:39
mósze zgodzić się z niektórymi osobami multiselekt przechodzą osoby albo po znajomości albo (nie obrazając tych którzy dostali się) sporo fujar,same chłopy zmetra cięte których paluszkiem można położyć, z wadami wypowiedzi, chude to ze silniejszy podmuch zwiałby ich.przykro stwierdzić ale to ostatnio babki mają jaj w spodniach a nie faceci.kto zdaje u psychologa w Olsztynie uwaga babeczki bo nielubi kobiet no i potrafi być świrem że idzie w pięty.pozdro
~mazurka883
niedziela, 19 październik, 2008, 22:01
za kilka dni będę zdawała w Olsztynie i czy naprawdę nie lubią tam babek? Czy mam wogóle jakieś szanse?
~iskra
środa, 22 październik, 2008, 17:05
Polska policja to pomyłka.Właśnie jestem po egzaminie w Szczecinie w pierwszej wersji zadzwoniono do mnie że zdałem multitest i mam się stawić na badania do Koszalina, a kiedy to się umówiłem 3 dni przed wyjazdem na badania zadzwonił do mnie telefon i stwierdzono, że nastąpiła pomyłka i niestety nie zaliczyłem psychotestów choć bardzo niewiele mi zabrakło i proszą żebym spróbował ponownie za 11 miesięcy.Szczerze mówiąc to do dziś nic nie rozumiem i zgodzę się że pracują tam ludzie po układach lub bez kompetencji bo jak innaczej nazwać taką sytuację
~iskra
środa, 22 październik, 2008, 17:17
I jeszcze jedno multitest to parodia do końca to chyba nikt nie wie co on ma wykazać.Pani psycholog dopiero co studia skończyła a ja mam 31 lat dwójkę dzieci i ona mi mądrości o życiu prawi,a druga obserwuje moje zachowanie. Kapitalna selekcja przypomina oglądanie małpy w zoo
~lila
niedziela, 26 październik, 2008, 12:19
O...hoho! Po waszych wypowiedziach nie wiem co myśleć:(
Panowie, jak można tak pisać o kobietach. W dzisiejszych czasach, to śmieszne! jacy wy jesteście niedojrzali!!!
Ale jak kobita siedzi w chacie i przy garach to tak, to wszystko okej. Grubiańskie i samcze podejście do sprawy.
Jeżeli daje się nam możliwość zostania policjantką, to czemu mamy nie skorzystać. Ja startuję w Gdańsku i jeżeli się nie uda, trudno świat się nie zawali. Zycie toczy się dalej.
Trzymam kciuki za wszystkie kobitki:) Nie dajmy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~słonko
wtorek, 28 październik, 2008, 18:39
siemka mazurka 993, będę trzymała kciuki za ciebie, ja tez będę składać do policji 2 raz, nie zamierzam zrezygnować bo jakiemuś palantowi coś się nie widzi,co prawda tylko 8 osób przyjmą ale co tam, dostaną się tylko plecaki, głowa do góry poradzisz sobie.
~------ miki
czwartek, 30 październik, 2008, 10:42
jak były układy tak pozostały fakt że nie licznym się udaje co do psychologa to się zgodzę ma coś nie tak pod kopułą pozdro
~Agata
wtorek, 4 listopad, 2008, 17:09
Trochę poczytałm to co piszecie..staram się wypośrodkować wasze opinie.Prawdą jest,że kobieta na interwencji z facetem wypada słabo(nie mówie,że zawsze),ale wasze podejście do nich jest bardzo staroświeckie...Popatrzmy na facetów chudych ja patyki,co to ledwo na nogach chodzą a do policji startują.A dostawanie się po znajomościach było jest i zawsze będzie...to dotyczy każdej dziedziny.Nie tylko policji,Na to nic nie poradzcie wiec szkoda o tym gadać.:);)Pozdrawiam:)
~benda
środa, 5 listopad, 2008, 21:16
Witajcie, czy ktoś ma przykładowe testy psychologiczne MS? z góry dziekuje
~heeee
środa, 5 listopad, 2008, 22:50
policja to jedno wielkie.........panienki i w głowach.plotkuja gorzej niz baby.
~miś
środa, 5 listopad, 2008, 22:52
Odp
panienki w policji robią przynajmiej swoje a nie to co faceci..
~hizior
środa, 5 listopad, 2008, 22:53
Odp
pozdro dla prewencji z limanowej od ziomala
~hel
środa, 5 listopad, 2008, 22:55
a jak człowiek potrafi sie zmienic jak wstapi do policji....oczywiscie na gorsze.
~helencia
sobota, 8 listopad, 2008, 19:09
pozdro dla joba z drogówki........dziekuje za piec minut uwagi
~hiiii
niedziela, 9 listopad, 2008, 20:14
pozdrowienia od dwóch najsłąwniejszych dj-ów czarnego i grabarza
~dddd
niedziela, 9 listopad, 2008, 20:15
Odp
czarny i grabarz odwiedza wkrótce posterunek
~zosia
poniedziałek, 17 listopad, 2008, 15:56
ma ktos testy z wiedzy ogólnej wyślijcie jak macie ja teraz próbuje ale bez pleców nie ma szans

Twoja Odpowiedź

Autor: ~
Temat:  
Data:    2008-11-20 00:26

Copyright © 2007 - 2008 INFOR PL S.A.