Znajdujesz się: Kadry » Forum

Forum

~Anna
piątek, 10 październik, 2008, 16:02
Wypowiedzenie przez zakład pracy po L-4
Po zwolnieniu lekarskim trwającym 180 dni zakład pracy zwalnia syna ()orzeczona 2 grupa inwalidzka przyznana w trakcie L-4)z powodu że niema stanowiska pracy dla niego z jego schorzeniem.Zgoda .Teraz syn poszedł na 1 dzień do pracy i dostał wypowiedzenie oraz ma wybrać zaległy urlop.Mam pytanie czy w ostatnim dniu urlopu może dostarczyć L-4 i kto będzie płacił chorobowe
~beata
piątek, 10 październik, 2008, 16:38
Odp: Wypowiedzenie przez zakład pracy po L-4
a czemu nie stara sie o swiadczenie reh?
~Anna
piątek, 10 październik, 2008, 17:25
Ma przepracowane 2lata i 8 miesięcy Zus nie przyznał żadnego świadczenia tylko przyznał mu dawną 3 grup.
~Anna
piątek, 10 październik, 2008, 19:41
Przyczyna choroby jaskra w wyniku czego nastąpiła -jednooczność nie rokuje powrotu do zdrowia,a zakład nie ma dla niego odpowiedniego stanowiska pracy ,(ma ponowne skierowanie do kliniki),a także ma orzeczoną niepełnosprawność umiarkowana.
~emilia
piątek, 10 październik, 2008, 22:08
witam wszystkich miałam umowe na czas próbny 3m-c potem dostałam na pół roku umowe ale szef dał mi wypowiedzenie po m-c dlatego ze nie ma pracy z dwutygodniowym wypowiedzeniem czy nalezy mi sie zasiłek -koruniówka w ciogu dwóch lat mam przepracowane 18m-c w tym miałam przerwe 3tyg.miedzy pracodawcami prosze o odpowiedz [emilia25@interia.eu] pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
~emilia
piątek, 10 październik, 2008, 22:09
witam wszystkich miałam umowe na czas próbny 3m-c potem dostałam na pół roku umowe ale szef dał mi wypowiedzenie po m-c dlatego ze nie ma pracy z dwutygodniowym wypowiedzeniem czy nalezy mi sie zasiłek -koruniówka w ciogu dwóch lat mam przepracowane 18m-c w tym miałam przerwe 3tyg.miedzy pracodawcami prosze o odpowiedz [emilia25@interia.eu] pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

Twoja Odpowiedź

Autor: ~
Temat:  
Data:    2008-12-05 00:42

Copyright © 2007 - 2008 INFOR PL S.A.